Historie/profil

Historien bag Møbelland​

Historien om Møbelland retter sig mange år tilbage, nærmere betegnet i 1977 hvor Lisbeth overtog hendes forældres møbelbutik i Sct. Hansgade 37 i Ringsteds midtby. Der drev hun butik indtil 1993, hvor hun flyttede til større lokaler med beliggenhed tæt på eksisterende butik, netop Sct. Hansgade 43-45.

Sideløbende med dette blev der drevet møbelbutik i Sakskøbing, hvor Fleming (Lisbeths mand) kørte ned i en årrække. Men det viste sig natten til den 13 August 2003, at blive enden. Butikken som var beliggende midt i hovedgaden brændte ned til grunden.

Efterfølgende blev et større valg taget, netop at to butikker i henholdsvis Ringsted og Sakskøbing skulle samles under et tag, stedet blev Kobbervej 3 i Benløse. I mellemtiden blev børnene Martin, Maria og Rasmus så store, at de blev en naturlig del af Møbelland, hvor alle sammen deltager i det daglige virke.

I 2008 vælger man, at bygge et lager til det eksisterende på 700 m2. I 2010 får man etablerede indkørsel fra Roskildevej, og laver nyt anlæg samt p-plads faciliteter. I 2012 bliver der taget en ny tilbygning på 700 m2 i brug, hvorefter butikken fremstår som et dynamisk bolighus.

Vores mål og visioner er, at give vores kunder den bedste rådgivning og service, så de efterfølgende vender tilbage igen og igen.​