Garderobeskab på mål

Indret og design dit garderobeskab efter mål

Måske har du flere forskellige krav til bredden, højden eller dybden på dit nye nye skab. Hos Møbelland kan du designe dit garderobe skab på mål med vores smarte skabsløsninger fra Designa. Et design-selv-skab kan sammensættes ud fra de mål, du ønsker med et stort udvalg af forskellige materialer og tilbehør, såsom skydelåger i eksempelvis hvid eller sort, smarte bøjlestænger, hylder, trådkurve og meget mere. Vores garderobeskabe på mål er derfor ideelle til de særlige omstændigheder, hvor kun det bedste er godt nok.

Leder du efter et garderobeskab efter mål, så vil du ikke blive skuffet med vores skabsløsninger fra Designa. Du får et garderobeskab på specialmål i den højeste kvalitet og kan samtidig selv påvirke hvordan skabet skal sammensættes, således det passer helt perfekt ind i soveværelset, gangen eller jeres nye walk-in-closet.

Vil du designe dit eget-byg-selv garderobeskab på mål skal du bruge vores 3D tegneprogram til Designa garderobeskabe. I vores tegneprogram kan du designe og sammensætte den skabsløsning du leder efter, stykke for stykke og løbende se hvordan skabet ender med at se ud. Eksempelvis kan du bygge et hvidt garderobeskabe med skydedøre efter mål og spejle. I skabet kan du lave en sammensætning af hylder og trådkurve, samt en bøjlestang til at hænge tøjet på. Vores skabsløsninger fra Designa kan fås i specifikke og unikke størrelser i både højden, bredden og dybden, således det passer til netop dit behov.

Er du i tvivl om skabets opbygning eller har du generelle spørgsmål til vores garderobeskabe på mål og design-selv-løsning fra Designa, er du mere end velkommen til at kontakte os eller besøge vores butik. Her kan vores kompetente personale hjælpe jer med, at sammensætte det helt rigtige garderobeskab efter mål.

Gå til tegneprogram